Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. Pampuri

Tajomstvo krásy s Respibeauty Mask

Viete si predstaviť, že ráno vám vaša rutina po novom zaberie iba minútku? Stačí použiť iba jeden produkt, vďaka ktorému pleť dostane všetky potrebné výživné látky, mladne a ako bonus, na ktorý si bez čakania rovno nanesiete make up a vy sa spokojne môžete vydať do práce.

Nemožné? V prípade Respibeauty® žiaden problém. Namiesto bežných tekutých sér sa vydali cestou pleťového suchého séra v podobe masky.

Tajomstvo nanovláknového suchého séra Respibeauty REJUVENATOR sa skrýva v receptúre obsahujúcej extrakt z kvetov pomarančovníka a z granátovníka, ktorý aktivuje tvorbu vlastného kolagénu pre skutočné omladenie pleti - viditeľne omladzuje pleť a redukuje vrásky už za 7 dní.

Poďme na to ale po poriadku a prečítajte si všetky potrebné informácie, ktoré o tejto úžasnej maske musíte vedieť.

Bežná kozmetika, hlavne tekuté sérum, obsahuje 70% vody. Obsah tejto kozmetiky je doplnený konzervačnými látkami a prísadami tak, aby sa nepokazila. Vďaka forme masky a technológii NUENEX®, ktorá je v súčasnosti patentovaná a na ktorej je založené suché sérum, Respibeauty neobsahuje nič iné ako 100% účinné látky a je vhodný pre všetky typy pleti. Respilon ich vyrába šetrne k životnému prostrediu.

Respibeauty funguje aj ako denná ochrana proti vonkajšiemu prostrediu - UV žiarenie, prach, smog alebo akékoľvek iné škodlivé látky vo vzduchu.

Ďalším benefitom, okrem toho že je suché sérum vo forme masky bez vody, poskytuje 9-12 hodín výživy, nevysušuje pokožku, podporuje produkciu vlastného kolagénu.

Ak chcete, aby vaša pokožka bola zdravá zvnútra aj zvonku, je dôležité sa o ňu správne starať. To zahŕňa každodennú rutinu starostlivosti o pleť. Dodržiavanie týchto rituálov vám zaistí potrebnú hydratáciu a ošetrenie pokožky.

O správnej postupnosti a aké kroky má obsahovať skin rutina sme si už povedali v predošlých blogoch. Odlíčenie, tonizácia pokožky, hydratácia a ochrana pred slnkom sú základom, čo by ste pre svoju krásnu pleť mali spraviť.  A teraz prichádza otázka, kedy mám RespiBeauty masku použiť ? Pleť vyčistite a následne aplikujte masku. Rozprašovačom alebo tampónom si navlhčite pleť čistou vodou, odstráňte ochrannú vrstvu. Vankúšiky aplikujte na tvár stranou suchého séra - biela vrstva, následne zelenú vrstvu opatrne odstráňte. Vyčkajte pár sekúnd do úplného vstrebania. Pokiaľ sa suché sérum na niektorom mieste nevstrebe, miesto znovu navlhčite. 

Maska dodá vašej pokožke 100% aktívnych zložiek a tiež poskytne ochranu pred slnkom.

Kozmetický program Respibeauty REJUVENATOR, aby ste dosiahli výsledný efekt je vhodné používať nasledovne.

 V prvých štyroch dňoch aplikujte masku kedykoľvek, nasledujúce tri dni vždy ráno a večer.

 

 

 Vieme, že vaša pokožka si zaslúži to najlepšie.

 

KÚPIŤ

 

                                                                   Pampuri