Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. Pampuri

Ranná Skincare Rutina

Snáď každá žena túži po krajšej a zdravšej pokožke.  Dokonca aj tí, ktorí trpia pigmentáciou, tí s akné, tí, ktorí majú pokožku dehydratovanú, suchú a príliš mastnú, ale aj tí, ktorí sa narodili s krásnou pokožkou vedia, že o pleť sa treba neustále starať. Ako sa hovorí, ráno robí deň, a to platí aj pre starostlivosť o pleť. Preto sa v dnešnom článku zameriame na vašu rannú rutinu starostlivosti o pleť.  

Nájsť si čas na svoju rannú skincare je preto nevyhnutné. V prvom rade je dôležité nájsť tie správne produkty, ktoré vašej pokožke vyhovujú a následne zvoliť tú správnu postupnosť. Veľakrát býva kameňom úrazu práve nesprávna postupnosť v aplikovaní kozmetických prípravkov na svoju pleť.  Pýtate sa, čím mám začať ? Sérum, maska, krém, pleťový hydrolát ? Na čo mi je toto všetko dobré ?

Nezúfajte, Pampuri vám je vždy nápomocné.  Pri tejto príležitosti vám predstavujeme i našu krásnu ambasádorku, modelku a marketing managerku Katarínu Očovanovú,  ktorá vám poodhalí svoj beauty svet.  Ukáže vám,  čo používa na pleť, ako sa stará o svoje vlasy, pokožku celého tela,  tipy a triky v aplikácií produktov, ktoré môžu pomôcť aj vám pri vašej skin care.

Ranná rutina nevyžaduje toľko úsilia ako večerná rutina, ale je rovnako dôležitá. Je to všetko o ochrane, takže umývanie tváre samotnou čistou vodou nebude stačiť! Keď už hovoríme o vode, ihneď po prebudení vypite pohár čistej vody. Pitná voda bezprostredne po prebudení je spojená s prevenciou, ako aj priamo s liečbou veľkého počtu chorôb. Ale vráťme sa k našej rannej rutine. Je dobré dať trochu čistiaceho oleja alebo gélu na odličovací tampón a očistiť pokožku od mastnoty a nečistôt, ktoré sa usadili na pokožke počas spánku.

Ako ďalšie použite hydratačné tonikum alebo sprej, kvetové vody ktoré vašu pleť osviežia.   Aj naša ambasádorka používa po vyčistení pleťový hydrolát z ruže, konkrétne od značky Two Cosmetics. Ružová voda je neuveriteľne všestranná vďaka svojim protizápalovým vlastnostiam a bohatému obsahu antioxidantov. Pomáha upokojiť pokožku, hydratuje a zjednocuje jej tón.

Nezabúdajte, že aj očné okolie potrebuje kúsok vášho času. Použite hutnejší, výživný alebo antiage očný krém, najlepšie v roll-one. Nanášanie je efektívnejšie a zároveň zjemňuje tmavé kruhy, opuchy očného okolia a osviežuje pokožku očných kontúr. Ako druhý príklad, pokiaľ máte viac času alebo medzi časom, kedy si vychutnáte svoju rannú kávičku, čaj sú masky na očné okolie, ktoré obľubuje i naša Katrína. Ide o  Kolagénové pásiky MAGICSTRIPES. Ich chladivý efekt redukuje opuchnuté viečka a zmierňuje tmavé kruhy pod očami. Kyselina hyalurónová dodáva pleti extra dávku hydratácie a okamžite odstraňuje jemné vrásky a znaky vysušenej pokožky okolia očí. Náš malý tip je dať prúžky do chladničky aspoň na pol hodiny pre ešte väčší chladiaci účinok :-)

                                                     

Na koniec uzamknite a dodajte vašej pleti dávku výživy v podobe denného krému či už používate hydratačný, antiage, protizápalový na problematickú pleť alebo rozjasňujúci. Nezabúdajte na SPF. Produkty s SPF je dôležité používať každý deň, nie iba keď sa idete opaľovať alebo svieti slnko.

Zaujíma vás, aký krém používajú modelky ? Naša Katka má v tom jasno. Enecta kanabidiolový hydratačný krém s obsahom CBD. Jeho exkluzívne zloženie s konopným olejom a CBD posilňuje pokožku a hĺbkovo ju hydratuje.

 

Na koniec malé suma sumárum. Ako môžete vidieť, v rannej rutine je dôležité čistenie, hydratácia a SPF. Nebojte sa používať produkty rôznych značiek, no produkty, ktoré sú pre vás vhodné so správnou technikou a postupnosťou. Čítajte si zloženie, aby ste svojej pleti neuškodili a zbytočne ju nepodráždili.

Veríme, že sme vás inšpirovali a ukázali vám, čo by nemalo chýbať vo vašej rannej rutine pleti. Vstúpte do každého nového dňa ako modelka s krásnou a oslnivou pokožkou. 

Ak chcete vidieť Katkinu rannú skin rutinu, môžete si pozrieť našu pampuri.sk na Instagrame

 

Pampuri

             Pripravila: Miroslava Miklíková