Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. Pampuri

NOVÝ ROK, NOVÉ JA

Máme tu nový rok a spolu s ním nové predsavzatia, nápady, motivácia po zmene na nové, krajšie časy.

Túžite po zmene, ktorá dodá vášmu životu tú správnu iskru ?  Nové vlasy, túžba schudnúť, začať cvičiť, dopriať sebe a svojmu telu viac oddychu a zároveň kvalitnú starostlivosť?  Ak ste na všetky otázky odpovedali áno, ste tu správne.

Pripravili sme pre vás malý návod, ako začať nový rok s novým ja, nepodľahnúť a dotiahnuť svoje priania až do konca.

 Príchodom do práce po sviatočnej pohode, príjemných chvíľach strávených s rodinou však čas plynie rýchlejšie a spolu  s ním všetky povinnosti každodenného kolobehu života. Týmto momentom sa naše odhodlania a plány začínajú oddialovať.

Žiaľ, veľakrát nás vie ovplyvniť i vlastné okolie, ktoré našim snom, cieľom neverí a nedostávame dostatočnú podporu.

Asi najčastejším prianím no zároveň náročnejším na splnenie býva práve chudnutie. Prvými krokmi k ceste za novou postavou je aktívny pohyb a zmena jedálnička. Na začiatku si kladte menšie očakávania a následne sa môžete príjemne prekvapiť, že toho dokážete oveľa viac. Naložte si na seba toľko, koľko zvládnete a koľko času vám to dovoľuje. Začnite s vynechaním sladených nápojov, vyvážená strava, postupné cvičenie. Nemusíte dosiahnuť špičkový výkon v prvých týždňoch. Dajte svojmu telu čas, aby si na cvičenie zvyklo. Snažte sa začleniť šport do svojho každodenného života. Podporte svoju silu a energiu navyše nejakými výživovými doplnkami.  Je dostupných mnoho zdravých variant napr. gumené cukríky Vely bez GMO, prídavných látok a alergénov,  ktoré vám dodajú nie len silu ale  podporujú viac funkcií organizmu naraz imunitu, vitalitu a energiu, stres, stav pokožky, vlasov, nechtov, kostí. 

 

 

Dostať sa do formy či už po fyzickej alebo psychickej stránke pomáha v zimných mesiacoch aj teplé zababušenie sa a prechádzka. Čerstvý vzduch obohacuje celý organizmus kyslíkom. Zaručene sa po ňom budete cítiť plní energie! Ak sa potíte, vylučujete cez pokožku aj toxíny a produkty látkovej výmeny.

Cítiť sa krásna , mať bezproblémovú pleť bez akejsi beauty rutiny nepôjde. Dbajte na vašu dennú skin starostlivosť a vedzte, že vaša pleť sa vám odvďačí a vy budete spokojnejšia nielen z vonka ale i z vnútra. Stačí vám na to pár minút ráno, kedy umyť, naniesť sérum a na to svoj obľúbený denný krém, najlepšie s SPF je otázkou naozaj pár minút. Večer, najdôležitejších pár minút pre váš oslnivý vzhľad. Číslo jedna vždy je a bude odlíčenie!! Aj keď prídete akokoľvek unavená, make up do postele nepatrí, vaša pleť nedýcha, upchávajú sa vám póry a zasa tie nechcené čierne bodky. Pleť poriadne vyčistite, aplikujte sérum, emulziu, krém a raz do týždňa peeling. Wuala, ste naozaj krásna aj bez make upu.

Aj keď si myslíte, že vašim vlasom už nič nepomôže, mýlite sa. Vyhnite sa zlozvykom, ktorých sa nevedomky dopúšťate, doprajte vlasom tú správnu starostlivosť , fresh zostrih a korunka krásy je na svete. Čo je pre vlasy dôležité, nikdy nechoďte spať s mokrými vlasmi. I keď máte potrebu si na rýchlo vlasy pred spaním umyť, vždy si ich presušte alebo vyfúkajte s použitím na to vhodných prípravkov a prečešte. Na pravidelné ošetrenie vlasov a vlasovej pokožky pred umývaním vlasov ako aj zlepšenie zdravia a kondície vlasovej pokožky skúste čisto rastlinnú kúru pre silné, zdravé a lesklé vlasy Rozmarína. 

Novým ja prichádza čas na zmenu zmýšľania. Kľúčom ku zmene je predovšetkým vytrvalosť a presvedčenie, ktoré vás ku zmene vedie. Je dôležité zamyslieť sa nad tým, ako veľmi chcete svoje myslenie zmeniť a ako veľmi vám na tom záleží. Chcete naozaj schudnúť? Chcete naozaj prestať fajčiť ? Doprajte si teda trošku spontánnosti a sústreďte sa na prítomný okamih, čo v danom momente prežívate. Nepozerajte na druhých, iba na samých seba. Pozor! Je dobre zmeniť určité myšlienkové vzorce, ktoré pre vás nie sú funkčné a brzdia vás, avšak, tiež je  dobré si uvedomiť, že to, aký ste, vás robí jedinečným a že je len jeden človek na svete so všetkými vlastnosťami, ktoré máte – či už pozitívnymi alebo negatívnymi – a to ste vy. Zmena prichádza postupne, sústreďte sa na dané ciele a postupne príde i vaše  NOVÉ JA.

 

Pampuri

            Pripravila: Miroslava Miklíková