Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. Pampuri

Pánska kozmetika? Hovoríme áno!

Máme tu rok 2023 a s ním mnohé nové trendy, posúvajúce sa hranice či už ide o módu, lifestyle alebo kozmetiku. Práve v kozmetike sa tešíme obľube prípravkov nie len u žien ale aj u pánov.

Časy, keď muži používali jeden produkt ,,od hlavy po päty“ sú dávno preč. Aj naši muži cítia potrebu páčiť sa sebe a okoliu. Žiaľ, uponáhľaná doba plná stresu, priveľa práce, málo spánku sa vie podpísať i na tvári mužov.

Avšak na tom, že muži používajú kozmetiku, nie je nič zlé. Práve naopak. Trápi ich akné, suchá, podráždená pokožka, vrásky alebo jednoduchá starostlivosť o svoju bradu, vlasy nie je nikdy na škodu.

Dámy, povedzme si rovno. Pokiaľ prejde okolo nás upravený, voňavý muž, ktorý sa evidentne o seba s mieru stará sa po ňom s väčšou pravdepodobnosťou otočíme alebo spraví na nás aspoň dobrý dojem.

A taká je česká značka pánskej kozmetiky Beviro. Je pre mužov, ktorí majú radi kvalitu. Muži, ktorí nechcú používať lacnú kozmetiku s nežiadúcim a neúčinkujúcim efektom. Iba kvalitná a prírodná kozmetika. 

Páni, idete na rande a chcete sa cítiť dobre no zároveň pôvabne? Idete do práce a potrebujete byť fresh po celý deň? Idete si vyjsť s kamošmi a nechcete vyzerať strhane po náročných pracovných aktivitách ?

Odpoveďou je Beviro. Od muža pre muža.

Prírodný sprchový gél zmyje z vás všetok pot, smog ale i starosti celého dňa. Nezabúdajte ani na tvár. Jemný čistiť dôkladne vašu pleť prečistí a zanechá ochranný film pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi. Naneste ľahký krém, ktorý pleť neudusí a zároveň dodá ľahký matný efekt. Vlasy a fúzy. Buď ste stáli v prvom rade a máte aj vlasy a hustý porast na brade alebo kúsok ďalej a ušli sa vám iba vlasy. Matná fixačná pasta na úpravu vašej koruny krásy je v tomto prípade ideálne riešenie. Maximálna fixácia, žiadne zlepené vlasy a biele otrusinky z lacných gélov.

 

Ale čo tie fúzy ? Vďaka balzamu na fúzy si ich dokonale upravíte a prevoniate. Obsahuje 5 kvalitných olejov, vďaka čomu budú vaše fúzy naozaj dokonalé. Ako sme vraveli, je rok 2023 a k dispozícií je aj kvalitná kefa na fúzy, ktorá pomôže dostať bradu do tvaru po sprchovaní a tiež natrieť olej alebo balzam po celej dĺžke brady. Pozor, je naozaj návyková !

Muži a parfémy. My ženy ich na vás tak neskutočne milujeme. Tak prosím, nezabúdajte naň! 😊 Doprajte sebe a okoliu dávku omamnej vône, ktorá zaručene pohne všetkými zmyslami. S toaletnou vodou od Bevira určite zaujmete. 4 dokonalé vône, do ktorej sa naprosto zamilujete.

 

 Kombinácia 4 toaletných vôd v spojení so sprchovými gélmi v rovnakej vône preto nemôže chýbať v kúpeľni ani u jedného z vás.

Aby sme si to všetko zhrnuli. Ani ten najlepší partnerkin krém vašej mužskej pleti príliš neprospeje. Kozmetika určená špeciálne pre pánov nielen rešpektuje špecifiká štruktúry jeho kože, ale využíva prírodné látky a extrakty, riešiace problémy spojené s holením či zmenou hormonálnej hladiny.  

A na koniec, jedna dobrá rada pre všetkých moderných mužov znie – zabudnite na alkohol! Teda ten v kozmetike :)

 

                                                                

                                                                Pampuri

                                                                                      Pripravila: Miroslava Miklíková