Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. Pampuri

Kúsok sveta na vašej pleti

Predstavte si inovatívnu kozmetiku bez vody. Prvým veľkým benefitom je, že je šetrnejšia k životnému prostrediu, pretože voda je každým rokom vzácnejšia a druhým -  je 100% nabitá aktívnymi zložkami, ktoré sa skutočne účinne starajú o vašu pokožku. Nemusí byť konzervovaná ani nemusí obsahovať žiadne emulgátory.  Ak vodu obsahuje,  jedná sa iba o ovocnú vodu, bambusovú vodu, hydroláty, kvetinové vody, ktoré samy o sebe majú vysoké množstvo bioaktívnych látok a môžu ich v maximálnej miere preniesť do pokožky.

Zdá sa vám táto kozmetika priam až zázračná? Magická, prírodná, svetovo oceňovaná a je z Česka -  práve taká je značka Yage.

Ak chcete investovať do svojej pokožky, premýšľajte o tom, čo vlastne kupujete. Je lepšie mať exkluzívny produkt z vysoko koncentrovanej esencie v nekompromisne čistej organickej kvalite alebo vodu zmiešanú s aktívnymi zložkami a konzervačnými látkami, ktoré pokožka nepotrebuje? YAGE je iný. Čisto prírodné, ekologické a skutočne účinné. Vyvinuté pre potreby najnáročnejšej pokožky.

Luxusná organická kozmetika Yage Organics zvíťazila v prestížnej súťaži The Beauty Shortlist Awards 2021 so svojím olejovým sérom Sleeping Beauty Night.

 Ručne miešaný pleťový olej No. 6 Šípková Ruženka obsahuje 15 najúčinnejších prírodných rastlinných olejov s 11 výživnými ovocnými a rastlinnými extraktmi, vitamínmi a fosfolipidmi. Olej z čiernych ríbezlí, čučoriedok, baobabu, kacay, kamélie, maruly, arganu a šípok a ďalšie vzácne prísady vytvárajú zamatovú olejovú zmes s jedinečnými účinkami. Za zmienku stoja 2 jedinečné patentované látky - fosfolipidy a zmes mikrorias, ktoré významne pôsobia proti viditeľným známkam starnutia pokožky na bunkovej úrovni, podporujú vstrebávanie živín a vytvárajú ochrannú vrstvu proti strate vody. Olejové sérum No.6 Šípková Ruženka revitalizuje suchú pokožku, stimuluje regeneráciu kožných buniek a produkciu kolagénu, redukuje výskyt malých vrások a pigmentových škvŕn. Súčasťou receptúry sú energetické účinky kryštálov mesačného kameňa. Pleťový olej sa používa každý večer po obvyklom čistení pleti.

V roku 2023 na spomínanej súťaži The Beauty Shortlist Awards 2023 získalo ocenenie ďalších 8 produktov Yage. Opätovne oceneným je aj vami veľmi obľúbený Yage č.7 Magical Phyto Retinol Elixír na očné okolie. Olej obsahuje kombináciu 13 najúčinnejších prírodných rastlinných olejov s 10 ďalšími výživnými ovocnými a rastlinnými výťažkami, vitamínmi, minerálmi, fosfolipidmi a esenciálnymi olejmi. Hlavnými ingredienciami je vysoko účinný kosatec, riasy, bakuchiol (prírodná náhrada retinolu) a koenzym Q10. Klinické štúdie preukázali účinnosť prírodného bakuchiolu v rovnakej intenzite, ako má retinol. Bakuchiol se môže na rozdiel od retinolu používať i behom dňa, pretože nehrozí fotosenzitívna reakcia. Elixír obsahuje také vzácne oleje, ako je cacay, borievkový, brusnicový, rajčinový, olej z čiernej ríbezle alebo arganový, ktoré prenikajú do hĺbky a zásobujú kožné bunky antioxidantmi, vitamínmi a esenciálnymi omega mastnými kyselinami.

Identita značky vznikla v Anglicku, inšpiráciou jej boli kórejské rituály v starostlivosti o pleť. V Kórei a ďalších ázijských krajinách prevláda kult krásnej a bezchybnej pleti. Veľký dôraz je kladený na krásnu a zdravú pokožku. Yage sa inšpiroval  práve Kóreou a proces používania každého produktu očísloval, aby sa mohlo ťažiť z tejto bohatej, starodávnej skúsenosti.

Predstavte si Yage ako 10-krokový rituál, ako samostatné kroky, ktoré sa aplikujú na pokožku postupne.

Tento nový individuálny prístup ponúka neobmedzené možnosti kombinácie. Yage môžete aplikovať postupne podľa postupnosti čísel. Tu platí pravidlo od najtenšieho po najhustejší produkt. Alebo si môžete vytvoriť svoj vlastný jedinečný individuálny krém. Vyberte sérum NO.5 a zmiešajte ho s akýmkoľvek pleťovým olejom No.6. Môžete pridať toľko vzácneho oleja, koľko vaša pokožka potrebuje. Tento postup rešpektuje individuálne potreby vašej pokožky. To vám poskytne výhody aktívnych zložiek, ktoré sú rozpustné vo vode aj olejoch. Bez použitia silných konzervantov a so zárukou čerstvosti a so 100% aktívnymi zložkami.

Avšak, netreba zabúdať na fakt, že vaša pleť  nebude nikdy krásna len vďaka kozmetike. Dôležitú úlohu zohráva kvalitný spánok, dobrá strava, ochrana pred slnkom a samozrejme gény. Dopomôcť si môžete rôznymi tvárovými cvičeniami, tvárovou jogov, liftingom pomocou guashe. Všetko má však svoj čas, doprajte používaniu produktov čas, pravidelnosť a disciplínu a potom sa vaša pokožka i vy budete cítiť svetovo 😊

 

Pampuri

             Pripravila: Miroslava Miklíková 

            Zdroj: Yage Organics