Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. Pampuri

Dokonalé rande s PAMPURI

RANDE. Cítite tie motýliky ? Pri slove rande sa nejedna z nás začervená, najmä ak je to s niekým, s kým to rande túžime mať.  Máj praje všetkým zaľúbeným a preto je vhodný čas sa na takúto udalosť aj správne naladiť a pripraviť. Máj, lásky a krásy čas pre všetkých milovaných a krásnych ľudí. Stresy odložte bokom, poďme si spoločne spríjemniť práve tie chvíle pred a zažiarte.

Na prípravu si vyhraďte dostatočný čas aby ste stíhali,  na rande nemeškajte! Voňavý, upokojujúci  a hebký kúpeľ je práve to, čo vaše telo potrebuje ako prvé. Za nás určite so soľou Botanica Soľ do kúpeľa 9 divov plodov .Jemne čistí bez vysušovania, rejuvenizuje a revitalizuje,  obnovuje a eliminuje tvorbu suchých ložísk, podporuje posilnenie, regeneráciu a obranyschopnosť pokožky, aromaterapeuticky pomáha odbúrať svalové a nervové napätie.

Keďže času nie je nikdy dosť, počas kúpeľa sa zároveň povenujte svojej pleti v podobe pleťovej masky od  Pimpinella TAJOMSTVO KRÁĽOVIEN . Tajomstvo Kráľovien je anti-stresové a výživné ošetrenie pleti.  Čokoládová pleťová maska ​​vykúzli pokožke hebkosť, pružnosť a žiarivosť. Po odstránení pleťovej masky naneste na tvár Pravájá Krémová hydratácia. Naša ľahučká Krémová hydratácia vytvára na pleti priedušný omladzujúci film.

Korunou krásy sú naše vlasy. Žiaľ, nie všetky máme to šťastie, že nás zdobí havrania hriva. Na zväčšenie objemu vyskúšajte Nobilis Tilia Šampón pre objem vlasov vďaka mimoriadnym účinkom myrhovej živice. Obsiahnuté bioaktívne látky zbavujú vlasy i vlasovú pokožku nečistôt a zmierňujú vznik lupín, zmes éterických olejov s harmančekom a šalviou ju účinne chráni pred poškodením. Po pravidelnom používaní tohto šampónu zostávajú vlasy objemnejšie, pevnejšia a zamatovo lesklé - a krásne voňavé.

Nemôžeme zabudnúť na kompletnú telovú starostlivosť a zároveň váš najobľúbenejší produkt Hupka Šľahané telové maslo. Je vyrobené z kvalitných prírodných masiel, bambuckého, mangového a avokádového, ktoré sú bohaté na vitamíny. Vďaka prítomnosti vitamínu Q (koenzýmu Q 10) pokožku dokonalo vyživuje, hydratuje a spevňuje.

Na rande je dôležité, aby ste bola sama sebou. Tak ako je vhodné povedať pravdu kto ste, na nič sa nehrali a nič nepredstierali , tak aj ukázať vašu pravú tvár bez kíl make-upu.  Ako sa vraví, menej je niekedy viac. Zvoľte náš YAGE č. 9 BB Krém so Zlatom a SPF 15+ proti pigmentácií. Tento mimoriadne luxusný 100% prírodný BB krém s SPF faktorom je ľahučký, zjednocuje pleť, vyživuje, hydratuje, zmierňuje pigmentáciu, bojuje proti vráskam a navyše má účinnú minerálnu ochranu proti slnečnému UVA i UVB žiareniu.  Na fixáciu využite Baims Kompaktný púder, ktorý zbavuje pleť mastnoty a prebytočného lesku. Vďaka ultra ľahkému zloženiu dodáva pleti zamatový nádych.

POZOR PERY! Máte ich suché , popraskané , po nanesení rúžu sa tvoria šupinky? Doprajte regeneráciu a zmyselnosť vašim perám od YAGE č. 2 Výživný Peeling Na Pery Ylang Ylang And Orange. Panenský kokosový a jojobový olej na hydratáciu, papájový olej s exfoliačným účinkom a jemný cukor v kombinácii s osviežujúcou vôňou sladkého pomaranča, levandule a ylang-ylang predstavuje úplne prírodný jemný peeling k vyhladeniu pier a dosiahnutiu hebkého a hladkého vzhľadu. Jemná masáž podporuje prekrvenie, čím sa zvnútra zlepšuje distribúcia výživných látok a celková tonizácia pokožky.

Ku vhodne zvolenému outfitu zvýraznite svoje zregenerované pery rúžom značky Baims  a stane sa z vás neodolateľná dáma.

Dobré rady nad zlato:  Počúvajte, hovorte pravdu a odložte mobilný telefón. Pokúste sa urovnať všetky dôležité záležitosti ešte pred rande, vďaka čomu sa neskôr nebudete rozptyľovať hovormi, sociálnymi sieťami . V opačnom prípade si môže druhá strana myslieť, že pre vás nie je zaujímavou osobou.

 

                                                                Pampuri

                                                                               Pripravila: Miroslava Mikliková