Two cosmetics SQUALANE – pleťový olej

Kód: 2793
Akcia
Neohodnotené
Značka: two cosmetics
€15,90 –15 %
squalane
€15,90 –15 % €13,52
Skladom

Skvalán je telu prirodzená látka. Ľudský kožný maz obsahuje 13% skvalánu, ktorý udržuje našu pokožku hydratovanú a zabraňuje vysušeniu. Pravidelné používanie skvalánu pomáha udržať vlhkosť pokožky aj vo veku 30+. Je to “suchý” olej, ktorý je nekomedogénny a teda neupcháva póry. Taktiež má antibakteriálne vlastnosti a je obzvlášť prospešný pri liečbe kožných problémov, ako sú ekzémy, proriáza, či akné. Je nedráždivý a tak vhodný aj pre citlivú pleť.

50ml

Detailné informácie

Darček k objednávke nad 49€
Darček k objednávke nad 49€
Ku každej objednávke nad 49€ Vám pošleme malý darček, pretože Vás chceme potešiť.
Dodanie a platba
Dodanie a platba
Urobíme všetko preto, aby boli Vaše produkty u Vás doma čo najskôr. Pre najrýchlejšie dodanie máte možnosť platby kartou.
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Pri nákupe nad 100€ máte od nás dopravu kuriérom spoločnosti GLS zadarmo.

Podrobný popis

  • 100% prírodný produkt
  • Vhodný pre vegánov a vegetariánov
  • Produkt je zabalený do skleneného obalu
  • Produkt je určený na vonkajšie použitie

POUŽITIE 

Okrem tváre ho môžete použiť aj na vlasy, pery, nechtové lôžka, či iné suché miesta.

ZLOŽENIE 

Skvalán - má antibakteriálne vlastnosti a je obzvlášť prospešný pri liečbe kožných problémov, ako sú ekzémy, proriáza, či akné. Je nedráždivý, chráni pokožku pred poškodením pri nadmernom opaľovaní a škodlivými radikálmi.V minulosti sa skvalán získaval zo žraločej pečene, no našťastie sa dnes skvalán získava z rastlinných zdrojov, ako napríklad ryžové otruby, olivy, či cukrová trstina. Takto získaný skvalán sa rýchlo vstrebe do pokožky, bez zanechanie mastného pocitu. Po tridsiatke prirodzená produkcia skvalánu v koži klesá. V dôsledku toho sa pokožka stáva dehydratovanou a suchou. Pravidelné používanie skvalánu pomáha udržať vlhkosť pokožky aj vo veku 30+. Je to "suchý" olej, ktorý je nekomedogénny a teda neupcháva póry. Taktiež má antibakteriálne vlastnosti a je obzvlášť prospešný pri liečbe kožných problémov, ako sú ekzémy, proriáza, či akné. Je nedráždivý a tak vhodný aj pre citlivú pleť.Jeho ďalšou výhodou je, že svojou účinnosťou nezasahuje do iných prípravkov, ktoré na pleť použijete, pretože nevytvára povrchovú bariéru. Práve naopak, môže pomôcť pri vstrebávaní iných produktov uvoľnením pórov pokožky. Skvalán považujeme za univerzálny olej. Okrem tváre ho môžete použiť aj na vlasy, pery, nechtové lôžka, či iné suché miesta.

Squalane.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: